Cordatis

Woorddienstbegeleider

Bent u op zoek naar iemand die als het ware uw woorden spreekt en de overledene weer vol in herinnering roept met al zijn of haar bijzondere of juist heel alledaagse kwaliteiten, dan zal ik er graag zijn voor u en voor alle aanwezigen.

Als woorddienstbegeleider help ik u immers om de afscheidsdienst op een treffende en persoonlijke manier inhoud te geven. Ik versta de kunst om uw dierbare levensecht te portretteren. Dat doe ik door met passende woorden en op de juiste toon een beeld neer te zetten, waarbij ik steeds spreek namens de nabestaanden.

Als woorddienstbegeleider help ik u bij het inhoudelijk vormgeven van de afscheidsdienst. De uitvaartverzorger en uitvaartleider regelen voor u de praktische en logistieke aspecten.

Professioneel spreker

Ik verzorg geen toespraak, maar vertel vlot en uit het hoofd over het unieke leven dat is geweest. Dat gaat verder dan het verdrietige afscheid, of het ziekbed dat daar mogelijk aan vooraf ging; het gaat om het leven als geheel. Dat het leven een waar kunstwerk kan zijn, zie je vaak pas als je terug kunt kijken. Door het levensechte beeld dat ik tijdens de afscheidsdienst schets, zult u merken dat er, zelfs door uw verdriet heen, plaats is voor een glimlach.

“Waar een lach en een traan samenkomen, ontluikt de troost.”

Cordatis –  “Woorden die geven”

Cordatis