Wat Kost een uitvaart?

Bij zo’n indringende en vaak onverwachte gebeurtenis als een overlijden komen veel emoties los. U zou zich er graag aan over willen (en moeten!) geven, maar in de dagen na het overlijden moet ineens veel worden geregeld. Dat vraagt om een uitvaartorganisatie met professionaliteit en ervaring, die u in een emotionele tijd bij kan staan bij het maken van belangrijke keuzes.

Uiteraard horen daar kosten bij, de kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van uw wensen en persoonlijke stijl van de overledene. Een uitvaart betekent maatwerk. Toch kunnen ze erg verschillen. Ongeacht waar en of u verzekerd bent kan Coppens Uitvaartzorg de uitvaart voor u verzorgen.

Wat kost een uitvaart?

Transparant kostenoverzicht.

Uitvaartondernemers werken vaak met een standaard basistarief. Dit tarief is gebaseerd op het aantal uren en de werkzaamheden die komen kijken bij het regelen en begeleiden van een uitvaart. De keuzes die worden gemaakt, bepalen wat de uiteindelijke kosten zullen zijn. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen zij de meeste tarieven al benoemen omdat dit veelal vastgestelde tarieven zijn. Uiteraard zijn er veel verschillende mogelijkheden waardoor een uitvaart eventueel duurder of goedkoper uitvalt. Gemiddeld liggen de kosten van een uitvaart tussen de €5.000 en €10.000.

Aan de hand van de wensen maakt Coppens Uitvaartzorg een transparant kostenoverzicht binnen 24 uur na de melding van overlijden. Zo heeft u een helder beeld van de kosten.

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen om uw wensen en daarbij behorende kosten te bespreken. Voor elk budget bestaat een passende oplossing. 0165 205 662

Uw uitvaartwensen vastleggen.

GRATIS WENSENBOEKJE ‘MIJN PERSOONLIJKE UITVAART’.

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om het afscheid te laten aansluiten bij hun manier van leven. Het is niet gemakkelijk om van tevoren de uitvaart te bespreken met dierbaren, maar toch kan het heel geruststellend zijn om een aantal zaken voor uzelf, uw partner, ouders of andere gezinsleden op een rijtje te zetten in een uitvaartcodicil of wensenboekje. Niets is zo vervelend én lastig om op het laatste moment een uitvaart te moeten regelen, zonder te weten wat de overledene zou hebben gewild.

Neem uw naasten zorgen uit handen.

Wilt u alle mogelijkheden eens bespreken?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.