Deelnemers

In een laagdrempelige sfeer ontmoet u in één dag o.a. een groot aantal specialisten uit de uitvaartbranche, lokale ondernemers en medewerkers van begraafplaatsen, crematoria en instellingen uit de zorg. Deze dag zullen de exposanten zich graag aan u voorstellen en laten zien wat er mogelijk is om een uitvaart persoonlijk en bijzonder te maken. U kunt overleggen, vragen stellen en verschillende producten zien en zelfs aanraken! Ook heeft u de mogelijkheid om een interessante lezing bij te wonen

Houd onze facebookpagina Zorg Rondom Afscheid en de website www.zorgrondomafscheid.nl in de gaten om te zien welke exposanten zich hebben aangemeld en de lezingen die gegeven worden met de tijden. Ontdek alle mogelijkheden voor een persoonlijk en bijzonder afscheid en loop ook eens binnen bij het rouwcentrum Coppens-Brens om een kijkje te nemen.

www.zorgrondomafscheid.nl

De bekwame en betrokken mensen van Uitvaartzorg Coppens nemen de praktische zorgen rondom het overlijden van uw dierbare op zich. Samen met u verzorgen zij een persoonlijk afscheid….

www.zorgrondomafscheid.nl

Adviseren en coachen bij verhuizen, ontruimen en aangepast wonen voor ouderen.

Ferlies

Je hebt een dierbare verloren en vindt het moeilijk afstand te doen van zijn of haar kleding. Die kleding gaf jouw dierbare zijn of haar identiteit.

www.zorgrondomafscheid.nl

Crematorium Zuylen is gelegen aan de Tuinzigtlaan 11 in Breda. Midden tussen het prachtige groen van Begraafpark Zuylen omarmen onze gebouwen u als gast op een rustige en warme manier.

www.zorgrondomafscheid.nl

Thanatopraxie is een lichte balseming die het lichaam tijdelijk zal conserveren na overlijden. Met deze behandeling wordt de ontbinding en bacteriegroei intern geremd/vertraagd.

Hensen

Een grafmonument of gedenksteen vormt een uniek gedenkteken . Nabestaanden vinden hier troost en kunnen er de herinnering aan hun dierbare levend houden.

Cordatis

Bent u op zoek naar iemand die als het ware uw woorden spreekt en de overledene weer vol in herinnering roept met al zijn of haar bijzondere of juist heel alledaagse kwaliteiten, dan zal ik er graag zijn voor u en voor alle aanwezigen.

blok-Blad-en-Bloem-Etten-Leur-

Als een dierbare overlijdt, wilt u afscheid nemen op een wijze die recht doet aan uw band met de overledene. Een rouwarrangement is daar uitermate geschikt voor.

blok-Stim-fotografie

De eerste opmerking die ik altijd krijg is; hoe kom je erop om voor afscheidsfotografie te kiezen? Dan loopt er een ‘vreemde’ foto’s te maken van een voor jou zeer emotioneel moment.

blok-Wens-Ambulance-Brabant

Nog een laatste maal het ouderlijk huis bezoeken, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben is dat niet vanzelfsprekend.

blok-avoord

Hospice Marianahof van Avoord geeft een gastvrij onthaal aan mensen die in hun laatste levensfase verkeren. Wanneer thuis sterven om welke reden dan ook geen optie is, is een omgeving die het meest de sfeer van thuis benadert, zoals hospice Marianahof, een waardevol alternatief.

blok-digi-video

Een uitvaartvideo voor nu en later…

Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Een dierbare die komt te overlijden. Het is een hectische periode….

blok-Golden-Finger-Print-

Dat een vingerafdruk uniek is, is al heel lang bekend, geen mens op de wereld heeft exact dezelfde afdruk. Op het moment dat iemand geboren wordt of gaat trouwen ,overlijdt en wordt begraven of gecremeerd, verdwijnt deze unieke afdruk is voor altijd.

blok-Heemkunde-kring-Jan-Uten-Houten

Heemkunde is de studie over, de kennis van en de liefde voor alle facetten van cultuur, flora en fauna, land en volk in onze naaste omgeving, woonplaats en streek, zoals het was, werd en kan worden van de prehistorie tot in de toekomst.

blok-Levensloop-Schilderijen-

De realistische werken, met acrylverf op houten panelen geschilderd, bieden een herkenbare kijk op de dingen van alledag, maar wel gezien door de verrassende bril van de schilderes.

blok-Levensloop-Schilderijen-

Na het overlijden van een dierbare moet er direct veel geregeld worden. Het is een zeer emotionele en ingrijpende gebeurtenis waarbij er veel op u af komt. Soms kan het wenselijk of noodzakelijk zijn om (extra) geluids- of beeld apparatuur in te zetten tijdens de uitvaart ceremonie.

blok-Stichting-achter-de-regenboog

Stichting Achter de Regenboog ondersteunt sinds 1993 kinderen en jongeren bij het verwerken van het overlijden van een dierbare, zodat deze ingrijpende gebeurtenis geen belemmering vormt om een gezond volwassen bestaan op te bouwen.

blok-Rouw-Vip-Bus

Rouw V.I.P. uitvaartbussen maken het mogelijk om tot het laatste moment bij uw overleden dierbare te zijn. De uitvaart kan geheel naar eigen wens worden ingevuld. Zo kan er bijvoorbeeld in overleg een speciale route worden gereden langs alle dierbare plekken van de overleden.

blok-mijn-boom

Wij kweken herinneringsbomen, waarbij de as wordt gebruikt als voeding. Een levende en tastbare asbestemming na de crematie.

blok-trouw

Sommige zaken kunnen alleen in een (levens)testament worden vastgelegd. Het is belangrijk om u hier tijdig en goed over te laten adviseren, zodat u, en uw nabestaanden, niet voor nare verrassingen komen te staan.

blok-timbre

Herinneringen en gevoelens komen tot leven op dat uiteindelijke moment van afscheid nemen van uw overleden geliefde. Een uniek mens, want geen twee mensen hebben hetzelfde timbre. Een uniek afscheid, want geen twee levensverhalen zijn hetzelfde.

blok-studio-de-campagne

Veel van u hebben goede herinneringen aan het water, watersport of een plek aan het water. Dit is dan ook de ideale plek voor een asverstrooiing.

blok-vonea

Bij Vonea creëren wij uitvaartkisten met een uniek uiterlijk, maar nog belangrijker, kisten die een verhaal vertellen.

blok-memories-to-keep

Het product van Memories to keep® is nieuw en uniek in zijn soort. Wij geloven dat we aan een behoefte voldoen voor mensen die iets zoeken waarmee ze hun herinneringen zo lang mogelijk vast kunnen houden.

blok-de-groen

Taxibedrijf De Groen verzorgt op professionele wijze het vervoer tijdens de uitvaart. Om dit vervoer tot in de puntjes te verzorgen beschikken wij over diverse rouwauto’s en stijlvolle volgauto’s.

blok-tyria

Op het moment dat u uw hart wil laten spreken en u vorm wil geven aan de herinnering aan uw dierbare, maar zelf de woorden niet kunt vinden, kan ik u ondersteuning bieden door een passende afscheidsdienst samen te stellen.

www.zorgrondomafscheid.nl

Jouw bedrijf heeft zijn eigen missie en visie. Maak van die missie en visie een identiteit. Daarbij denkt Nordin grafisch vormgever met je mee om jouw bedrijf een gezicht te geven.