Digi-video

Een uitvaartvideo voor nu en later…

Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Een dierbare die komt te overlijden. Het is een hectische periode waarin je geleefd wordt en veel dingen aan je voorbij gaan.

Uitvaartvideo

Door een video te laten maken van de begrafenis of crematiedienst heeft u een blijvende herinnering. Je kan er op elk gewenst moment naar kijken, alleen of samen met familie en of vrienden. Beleef de dag nogmaals, luister naar de muziek en de toespraken. Je zal dingen zien of horen die je op de dag zelf niet zag.

Met een uitvaartvideo geef je ook mensen die niet bij het afscheid aanwezig konden zijn om wat voor reden dan ook toch de mogelijkheid om het afscheid te zien. Kinderen geeft u een aandenken mee voor later wanneer zij groot zijn, zodat ze alles nog eens met andere ogen kunnen bekijken. Maar vooral is het een fijn gevoel dat er een video is en wanneer er behoefte aan is dat deze bekeken kan worden.

Videoportret

We zien het ook steeds vaker gebeuren dan mensen een videoportret willen laten maken. Dit is een video waarin je jouw verhaal vertelt op de manier die jij graag wilt. Bijvoorbeeld als afscheid omdat je niet lang meer te leven hebt. Of gewoon omdat je het vast wilt leggen voordat het te laat is.

 

Een videoportret is een mooi aandenken voor familie en vrienden, voor je kinderen of kleinkinderen die nu nog te klein zijn. Het is fijn dat je iets kan nalaten voor de nabestaanden wat hun de herinnering zal geven aan jouw prachtige leven.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een persoonlijk videoportret tijdens de uitvaart te vertonen en zo jouw persoonlijke verhaal over je leven te vertellen aan alle aanwezigen.

Bezoek onze stand op de uitvaartbeurs op 11 mei om te zien wat de mogelijkheden zijn.

blok-digi-video