GOLDEN FINGER PRINT

unieke sieraden met vingerafdruk …

Wat maakt GOLDEN FINGER PRINTnu zo bijzonder?

Dat een vingerafdruk uniek is, is al heel lang bekend, geen mens op de wereld heeft exact dezelfde afdruk. Op het moment dat iemand geboren wordt of gaat trouwen ,overlijdt en wordt begraven of gecremeerd, verdwijnt deze unieke afdruk voor altijd. Dit gegeven maakt dat er met de vingerafdruk zeer persoonlijke sieraden gemaakt kunnen worden ter nagedachtenis aan een dierbare. Ook het feit dat dit sieraad niet direct herkenbaar is als een rouwsieraad zoals een as- of haarlokhanger maakt het veel minder beladen.

In atelier Le Marquis, het goudsmidatelier waar de GOLDEN FINGER PRINTwordt gemaakt, is tevens het procédé ontwikkeld om dit mogelijk te maken. Door het sieraad geheel in eigen atelier te vervaardigen is ook de authenticiteit en de kwaliteit van zowel vingerafdruk als sieraad gegarandeerd. Er is een keuze uit acht 14-karaat gouden hangers met een consumentenverkoopprijs vanaf € 235,-.

Er zijn ook hangers leverbaar in zilver met een consumentenprijs vanaf € 125,-.

Eveneens bestaat de mogelijkheid om er een sieraad naar geheel eigen ontwerp van te laten maken.

Het procédé van de GOLDEN FINGER PRINTzorgt ervoor dat de herkenbare kenmerken zoals het centrum en de structuur van de vingerafdruk zo waarheidsgetrouw mogelijk worden weergegeven in het sieraad.

De manier van de vingerafdruk nemen op papier, heeft als voordeel dat je er wanneer dan ook in de toekomst een of meerdere verschillende sieraden van kunt laten maken. Tevens heeft het als voordeel dat degene die het sieraad laat maken altijd kan verifiëren of de juiste vingerafdruk gebruikt is.

Een ander voordeel van het vastleggen van een afdruk op papier is dat in geval van verlies of diefstal in ieder geval een nieuw sieraad kan worden gemaakt. Vanwege de emotionele waarde van deze sieraden is dit een zeer belangrijk gegeven.

Bij kinderen tot 3 jaar is het nemen van een vingerafdruk niet mogelijk omdat deze nog niet ver genoeg ontwikkeld is. Hier is de voetafdruk het meest gebruikte identificatiemiddel omdat deze net zo uniek is als de vingerafdruk. Door een herkenbaar fragment van deze voetafdruk te gebruiken is het eveneens mogelijk hiervan een zeer persoonlijk sieraad te maken.

En tenslotte, niet onbelangrijk, de privacy is gewaarborgd door dat de originele afdruk samen met het sieraad wordt afgeleverd aan de opdrachtgever en niet wordt gearchiveerd.

Nog even alle voordelen van GOLDEN FINGER PRINT op een rij:

  • afdruk op papier is eenvoudig te maken
  • er kan op elk gewenst moment in de toekomst 1 of meerdere sieraden van de afdruk op papier worden gemaakt (geen verplichting tot aankoop van een sieraad bij het maken van een afdruk!!)
  • de afdruk in het sieraad is te verifiëren met de afdruk op papier
  • unieke ontwerpen behoren ook tot de mogelijkheden
  • kwalitatief hoogwaardige sieraden

 e-mail: info@goldenfingerprint.nl.

Bezoek onze stand op de uitvaartbeurs op 11 mei om met ons de verschillende mogelijkheden te bespreken.

blok-Golden-Finger-Print-