Studio de campagne

URNBOOTJES

Veel van u hebben goede herinneringen aan het water, watersport of een plek aan het water. Dit is dan ook de ideale plek voor een asverstrooiing.

Urnbootjes van Studio De Campagne vormen een unieke manier van asverstrooiing op water. Een urnbootje drijft als alle andere boten en kan, al naar gelang uw wens, tussen de 5 tot 25 minuten blijven varen om dan waardig onder water te verdwijnen.

Urnbootjes zijn uniek, omdat ze formeel gebruikt mogen worden op binnenwateren beheerd door waterschappen. De urnbootjes zijn namelijk speciaal in samenwerking met waterschappen ontwikkeld. Voor meer informatie over het waar en hoe klikt u onderaan deze pagina op de knop ‘uitleg over regelgeving’, want er zijn wel regels waar u zich aan moet houden.

Er zijn twee maten urnbootjes. Maat M kan maximaal 1 kg as dragen. Maat L kan alle as van een volwassene dragen (tot 4 kg).

Personaliseren en beschilderen
Urnbootjes en de verpakkingskist kunnen met tekst gepersonaliseerd en/of beschilderd worden. Er kunnen natuurlijke pigmenten geleverd worden om naar eigen smaak de urnbootjes te beschilderen of u kunt dit door ons laten verzorgen. Een professionele kunstschilder zal dan samen met u een ontwerp maken en uitwerken.

Heeft u andere wensen? Laat het ons weten. Als voorbeeld is het mogelijk urnbootje te laten maken in de vorm van uw eigen schip. Wij zorgen ervoor dat de ontwerpen aan dezelfde strenge eisen voldoen als het origineel.

Studio De Campagne staat bekend als buitengewoon flexibel in het leveren van maatwerk. Wij stellen onze kennis en kunde graag ter beschikking om uw wensen te realiseren. Snelle levering is mogelijk.

Bezoek onze stand op de uitvaartbeurs op 11 mei om met ons de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Urnscheepje-zijkant-en-boven-1000x1000-600x600
blok-studio-de-campagne