Wens Ambulance Brabant

Ieder mens heeft een laatste wens

Nog een laatste maal het ouderlijk huis bezoeken, naar familie toe of een dagje naar het strand.

Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben is dat niet vanzelfsprekend.

WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen, die alleen liggend vervoerd kunnen worden, nog één keer naar hun favoriete plek.

WensAmbulance Brabant heeft ruim 150  professionele vrijwilligers en 4 goed uitgeruste ambulances. Alles wordt bekostigd vanuit acties en donaties.Sinds kort heeft de stichting het CBF keurmerk ( Centraal Bureau Fondsenwerving).

Elk jaar zijn er ruim 500 aanvragen voor wensritten. WensAmbulance Brabant is altijd bereikbaar; een laatste wens kan vaak niet lang wachten. Een aanvraag krijgt binnen 24 uur antwoord; spoedritten kunnen elk moment uitgevoerd worden.

De dag zelf wordt de gast begeleid door  een chauffeur en een verpleegkundige.

Ook twee familieleden kunnen mee in de ambulance.

Een rit naar het buitenland behoort ook tot de mogelijkheden.

Het vervoer met de ambulance is kosteloos; extra kosten zoals entree en verblijfkosten zijn voor rekening van de gast.

Informatie is te vinden op: www.wensambulancebrabant .nl

Een bosje bloemen voor zijn vrouw en dochter

Vandaag werd de wens van mijn opa vervuld met de hulp van WensAmbulance Brabant.

Wat hebben deze mensen hart voor hun missie. Het ontbrak opa nergens aan. We hebben ruim 400 km gereden en de dag mogen afsluiten met een gezamenlijke maaltijd.

De wens van mijn opa: nog een keer een bosje bloemen brengen bij zijn vrouw en dochter op hun laatste rustplaats. Als verrassing hebben de medewerkers van WensAmbulance Brabant opa nog meegenomen naar zijn huis. Afscheid is vandaag op verschillende manieren genomen maar de dankbaarheid van opa is met geen woorden te beschrijven.

Herinneringen blijven nadat, zij waar je van houdt, deze aardse plek verlaten .Deze dag komt zeker op een speciale plaats.

Bezoek onze stand op de uitvaartbeurs op 11 mei om met ons de verschillende mogelijkheden te bespreken.

blok-Wens-Ambulance-Brabant