Uitvaart livestream

Een uitvaart live via internet uitzenden is al veel langer mogelijk. Maar sinds het coronavirus onder ons is en er helaas minder personen bij een afscheidsdienst aanwezig mogen zijn word dit veel vaker gekozen door nabestaanden. Hierdoor kunnen andere familieleden, vrienden en kennissen op afstand toch de uitvaart of begrafenis bijwonen. Wij kunnen voor u de livestream verzorgen op onze eigen 2 afscheidslocaties in Roosendaal en Oud Gastel. Maar ook is het mogelijk om de livestream op een andere locatie te verzorgen zoals bijvoorbeeld in een kerk, op een begraafplaats of het crematorium.

Mochten mensen op het moment van de livestream niet de mogelijkheid hebben om de dienst te volgen kunnen zij dit altijd op een later moment alsnog doen via de beveiligde link die de nabestaanden op de rouwkaart hebben geplaatst.

Het is mogelijk dat de livestream ook word opgenomen en dat u deze op een later moment de afscheidsdienst in alle rust terug kunt kijken.

We merken dat het als heel troostend word ervaren voor heel veel mensen om op deze manier toch het afscheid te kunnen bijwonen. We krijgen ontzettend veel mooie reacties terug op de livestreams.

Zorg Rondom Afscheid Coppens-livestream

Wilt u alle mogelijkheden eens bespreken?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Bekijk ook de andere mogelijkheden